Detalji ponude:
NazivPoziv za prikupljanje pismenih ponudaStatusRok za ponudu prošao
SudTrgovački sud u SplituBroj postupka
Stečajni dužnikADRIATIQ ISLANDS GROUP YACHTING d.o.o. - Jelsa 246, JelsaStečajni upraviteljDarko Duspara - Hercegovačka 82, Podstrana
Kategorija imovinePokretnineVrsta imovine
Rok za ponudu28.12.2023.Datum dražbe
Novi datum za ponudeNovi datum dražbe
Vrijednost12.500,00 EUR (90.747,50 HRK)
(N3, MAN TGA 28.390, C-211260, god. proizvodnje 2005. broj šasije WMAH74ZZ45L040498)
  
NapomenaProcjena dostupna na upit
Oglas:

Stečajni upravitelj društva ADRIATIQ ISLANDS GROUP YACHTING d.o.o., za trgovinu i posredovanje u trgovini, u stečaju, OIB: 38643476300, Jelsa 246, 21465 Jelsa, objavljuje
 
OGLAS ZA PRODAJU IMOVINE U VLASNIŠTVU DUŽNIKA PUTEM PRIKUPLJANJA PISANIH PONUDA
( PETI OGLAS)
 
PREDMET PRODAJE – imovina prema tablici u nastavku. U cijenu imovine uračunat je porez na dodanu vrijednost.
Imovina predmet prodaje slobodna je od bilo kakvih tereta.

Predmet

Napomene

Početna cijena

N3, MAN TGA 28.390, C-211260, god. proizvodnje 2005. broj šasije WMAH74ZZ45L040498

Vozilo je neregistrirano i nije u voznom stanju te se isto ne nalazi u eksploataciji duži niz godina.  Stanje vozila je detaljno opisano u elaboratu koji se nalazi u prilogu ovog oglasa.
 

12.500,00 €

 
NAČIN PRODAJE – imovina predmet prodaje prodavat će se neposrednom pogodbom nakon izvršenog prikupljanja pisanih ponuda pristiglih do datuma navedenog u daljnjem tekstu oglasa i odabirom najpovoljnijeg ponuđača.

ROK ZA DOSTAVLJANJE PISANIH PONUDA je do 28. prosinca 2023. godine.


UVJETI PRODAJE – prodaja će se izvršiti ponuditelju koji ponudi najpovoljniju cijenu. Prodaja može biti obavljena ako sudjeluje i samo jedan ponuditelj. Pravo sudjelovanja imaju sve pravne i fizičke osobe koje uplate jamčevinu u iznosu od 10% od početne cijene. Jamčevina se uplaćuje na račun stečajnog dužnika broj IBAN HR0523860021119046985 otvorenom kod PODRAVSKA BANKA d.d., Koprivnica.
Ponude se dostavljaju u pisanom obliku preporučenom pošiljkom na adresu: Stečajni upravitelj Darko Duspara, Hercegovačka 82, 21312 Podstrana s naznakom „ST-508/2022-ponuda cisterna, ne otvarati“.
Ponuda mora sadržavati: (1) ime i prezime odnosno tvrtku pravne osobe, adresu, OIB, kontakt broj te mail adresa (2)  predmet ponude i ponuđenu cijenu koja ne može biti manja od istaknute početne cijene (3) dokaz o uplaćenoj jamčevini.
Po otvaranju ponuda odabrat će se najpovoljniji ponuditelj. U slučaju da su dva ili više ponuditelja ponudili istu cijenu tj. dali najbolju ponudu odmah na ročištu za otvaranje pisanih ponuda će se provesti usmena javna dražba po načelu „tko da više“.
Ročište za otvaranje pisanih ponuda i eventualnu usmenu javnu dražbu će se održati u prostorijama Trgovačkog suda u Splitu, Ul. Sukoišanska br. 6, a o danu održavanja istog će ponuditelji biti naknadno obaviješteni.
Najboljem ponuditelju bit će upućen poziv da uplati ponuđenu cijenu, a ostali ponuditelji čija ponuda ne bude prihvaćena bit će obaviješteni po okončanju postupka prodaje te će im se vratiti jamčevina bez prava na zatezne kamate.
Prodaja se obavlja po načelu „viđeno – kupljeno“, što isključuje sve naknadne prigovore i reklamacije kupca. Sve poreze, pristojbe i druge troškove u svezi s prodajom i prijenosom vlasništva snosi kupac (također kupac snosi sve troškove vezano za preuzimanje vozila). Prodavatelj ne odgovara za materijalne i pravne nedostatke stvari.

ZAKLJUČENJE PRODAJE
– ponuditelj čija ponuda bude prihvaćena kao najbolja dužan je uplatiti ponuđenu cijenu umanjenu za iznos jamčevine u roku od osam dana od dana upućivanja poziva na uplatu, a po uplati će mu biti izdana faktura za kupljeni predmet oglasa. U slučaju da ponuditelj ne uplati kupoprodajnu (ponuđenu) cijenu u gore navedenom roku za plaćanje i zaključenje prodaje, gubi pravo na povrat jamčevine te pozvat će se ponuditelj s narednom najpovoljnijom ponudom.
Sve obavijesti zainteresirani mogu dobiti kod stečajnog upravitelja Darko Duspara na broju 098/ 603 780.
 

 
Ostale ponude za prikazanog dužnika
  DražbaOstali podaciStečajni upraviteljVrsta ponude 
116.06.2023ADRIATIQ ISLANDS GROUP YACHTING d.o.o., JelsaDarko DusparaPoziv za prikupljanje pismenih ponudaopširnije 
2ADRIATIQ ISLANDS GROUP YACHTING d.o.o., JelsaDarko DusparaPoziv za prikupljanje pismenih ponudaopširnije 
3ADRIATIQ ISLANDS GROUP YACHTING d.o.o., JelsaDarko DusparaPoziv za prikupljanje pismenih ponudaopširnije 
4ADRIATIQ ISLANDS GROUP YACHTING d.o.o., JelsaDarko DusparaPoziv za prikupljanje pismenih ponudaopširnije 
 # 4 (50/4)

Pretraga ponuda

Pretraži u tekstu
Sud
Kategorija imovine


Stečajni dužnik
Stečajni upravitelj
Status